Μετά το τέλος μιας παρουσίασης....


Μόλις γύρισα από την παρουσίαση του έργου της Μαρίας Χανιώτου, καταγοητευμένη από το πολύπλευρο ταλέντο της. Στην συνέντευξη που της πήρα λίγες μέρες πριν, στην ερώτηση: "Τι άλλο θα θέλατε να είστε αν δεν είσαστε συγγραφέας" Είχε απαντήσει: "Ηθοποιός θεάτρου". Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε. Σήμερα η Μαρία Χανιώτου έπαιξε ένα κομμάτι από το αγαπημένο της βιβλίο "Το πέρασμα για τον Τσεσμέ" με την βοήθεια της Μαρία Μπαρού. Ήταν εκπληκτικές. Ειλικρινά η Μαρία Χανιώτου θα μπορούσε να είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός.
Το έργο της Μαρίας Χανιώτου παρουσίασαν η Κάκια Ξύδη και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, που μας έδωσαν κι οι δύο αρκετό υλικό για τη συγγραφέα αλλά και για σκέψη.
Με το τέλος των ομιλιών το κοινό και οι συγγραφείς ήρθαν πιο κοντά ανοίγοντας διάλογο και καταθέτοντας τις σκέψεις τους, κάτι που μας ένωσε όλους σαν μια μεγάλη παρέα.
Ευχαριστούμε όλους τους δημιουργούς αυτής της όμορφης βραδιάς.

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ Μαρία μου για την παρουσία σου χτες στο έργο μου και τα όμορφα λόγια σου. Χαίρομαι και πάλι χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν και ασχολούνται γύρω από αυτά όπως εσύ. Θα είμαι πάντα στην διάθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη έχοντας ανθρώπους σαν και σας δίπλα μου! Χθες ήταν μια ακόμη όμορφη βραδιά που περάσαμε αντάμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια βραδιά που συνέβαλες κι εσύ να γίνει ακόμα καλύτερη. Ευχαριστούμε Κάκια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή