"Το σ' αγαπώ που δεν είπαμε" της Μαρίας Χανιώτου

 Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Χανιώτου 
"Το σ' αγαπώ που δεν είπαμε" 


Για άλλη μια φορά, το Λογοτεχνικό Στέκι της Χρυσούλας Ζαφειράκη, μας άνοιξε την φιλόξενη αγκαλιά του και μας δέχτηκε με όλα όσα συνεπάγονται της φιλοξενίας της Χρυσούλας, γλυκά, ποτά, κεϊκάκια, αναψυκτικά και άλλα πολλά.
Αυτή τη φορά, προσκεκλημένη η κυρία Μαρία Χανιώτου, γνωστή και εξαίρετη συγγραφέας και πολύ καλή μας φίλη, παρουσίασε το συγγραφικό της έργο αλλά και το καινούργιο βιβλίο της : «Το σ’ αγαπώ που δεν είπαμε».
Ένα διαφορετικό βιβλίο, σε μορφή τσέπης, που θεωρούμε πιο εύχρηστο. Ένα άλλο δείγμα γραφής της Μαρίας Χανιώτου. Πρόκειται για ένα ρομάντζο, μια ιστορία αγάπης, ένα ταξίδι δύο ψυχών που όσα κι αν πέρασαν τα κατάφεραν. Ας μην πούμε περισσότερα για την πλοκή του βιβλίου. Ας σταθούμε περισσότερο στην όμορφη βραδιά που περάσαμε, παρέα με εκλεκτούς φίλους και άλλους συγγραφείς, όπως η Πένυ Παπαδάκη, η Λίνα Μπένου, η Εβίτα Καφούρου, ο Δημήτρης Μωρόγιαννης και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος.
Τέτοιες βραδιές έχουμε ζήσει και θα ζήσουμε πολλές στο Λογοτεχνικό μας Στέκι και φυσικά αφού ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους οικοδεσπότες, Χρυσούλα και Παντελή,  να σας πούμε ότι κάθε φορά είμαστε και περισσότεροι και θα χαρούμε να σας δούμε κι εσ’ας στην παρέα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου