Ο Φρουφρου και τα Μαγικά ΠαπούτσιαΤην Κυριακή 24 Ιουνίου στο θέατρο Φλόγα στους Αγίους Θεοδώρους Κορίνθου παρακολουθήσαμε την μουσικοχορευτική παράσταση "Ο Φρουφρου και τα Μαγικά Παπούτσια". Το παιδικό τμήμα του θεάτρου ΦΛΟΓΑ, οι "Φλογίτσες" και η δασκάλα τους Διονυσία Δρόσου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σ' ένα κατάμεστο θέατρο κι εμείς όλοι απολαύσαμε μια μαγική βραδιά.
Στο τέλος της παράστασης ο υπεύθυνος του θεάτρου, σκηνοθέτης και ηθοποιός Θεόδωρος Κολοβός ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσπάθειά τους,  τους γονείς που του εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και αφού τους ευχήθηκε Καλό Καλοκαίρι τους έδωσε πάλι ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι το Θέατρο Φλόγα στους Αγ. Θεοδώρους προσφέρει αξιόλογο έργο και είναι ένα πολύ ωραίο κέντρο μουσικοχορευτικών και θεατρικών σπουδών. Τέτοιες κινήσεις θα πρέπει να προβάλλονται, να επαινούνται αλλά και να έχουν την βοήθεια όλων μας και της πολιτείας στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τον Θεόδωρο Κολοβό για τη δουλειά αλλά και όλους όσους συμμετέχουν σ' αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου